kom naar theaterles!

We gaan theater maken! Sjakie en de chocoladefabriek. Jongens en meisjes in de rol van de held.

Na het plezier en succes van de naschoolse theatercursussen “Piraten”, “Circus” en “De Mime Clowns” komt Maya Schwantje opnieuw naschoolse theaterlessen geven op  Sterrenschool Driehuis. De lessen worden na de herfstvakantie gegeven op 7 donderdagmiddagen voor kinderen uit groepen 4 , 5 en 6.

 

Het thema is deze keer: Sjakie en de chocoladefabriek, naar het boek van Roald Dahl.

Dit verhaal geeft gelegenheid om  allerlei personages te spelen, sommige met een slecht karakter, en ook Sjakie – meisjes en jongens in de rol van de held. Ze beleven allerlei chocolade avonturen. Zoals met die fantastische spannende snoepjes die ze maken: als dat maar goed afloopt. En de Oempa-Loempa’s maken hun grappige versjes. Met z’n allen maken we er een presentatie van voor ouders, familie, vrienden en vriendinnen.

 

De cursus is niet alleen bestemd voor kinderen die al eerder mee hebben gedaan met theater, ook nieuwe spelers afkomstig van andere basisscholen zijn heel welkom.


Workshop van 7 lessen
Voor groep: 4, 5 en 6
Docent: Maya Schwantje / Kunst Rond de Venen
Groepsgrootte: 6 tot 15 leerlingen
Dag/Tijd: donderdagmiddag 15.00 – 16.00
Data: 1, 8, 15, 22 en 29 november en 6 en 13 december 2018
Presentatie: 13 december 2018, 15.45 uur
Locatie: Speellokaal van Sterrenschool Driehuis

Docent
Maya Schwantje volgde haar opleiding aan de Theaterschool in Amsterdam. Zij speelde bij diverse gezelschappen en heeft een ruime ervaring als theaterdocent. Haar specialisme is fysiek theater. Dit geeft ze in cursusverband en op scholen.

Kosten
€ 52,50 voor 7 lessen

Locatie
Driehuisschool, Bozenhoven 156, 3641 AJ Mijdrecht.

Inschrijving
Inschrijving vóór donderdag 18 oktober 2018, onder vermelding van: Sjakie en de chocoladefabriek, voor- en achternaam van uw kind, groep, jongen/meisje, uw voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres.

Voor contact, vragen, en inschrijving 
Maya Schwantje: 06-15651095 / maya.schwantje@gmail.com